Afmetingen

Filter op prijs

Hockers

Zoek je een mooie hocker om je zithoek compleet te maken? Bekijk hier het assortiment hockers van Premium Luxury.

Gecapitonneerde hocker: stijlvol en luxueus

De gecapitonneerde hocker van Premium Luxury is een chique toevoeging aan elk interieur. Heb je een modern interieur, dan neemt deze hocker daarin een natuurlijke, vanzelfsprekende plek in. Ook in een landelijk of klassiek interieur is deze hocker een prachtige toevoeging die getuigt van klasse en kwaliteit. De prachtige uitstraling van de hocker is mede te danken aan het feit dat de hocker gecapitonneerd is. Dit geeft de hocker een luxueuze uitstraling dankzij het stijlvolle ruitpatroon.

De hocker is gemaakt van een prachtige, licht glanzende stof in een neutrale kleur die het midden houdt tussen platinum, taupe en klassiek beige. De stof is stevig en slijtvast, maar tegelijkertijd mooi glad en elegant.

Rechthoekige hocker: meerdere toepassingen

Een rechthoekige hocker is niet alleen een mooie, maar tevens een praktische toevoeging aan je zithoek. In wezen is een hocker een soort grote poef. Een hocker wordt daarom ook wel een hocker poef genoemd. Een hocker poef kun je in de woonkamer gebruiken op dezelfde manier waarop je een poef gebruikt, bijvoorbeeld als voetenbank. Ook als extra zitruimte is de hocker zeer geschikt, of als uitbreiding van de salontafel door er een mooie dienblad op te zetten.

Juist de rechthoekige vorm van de hocker maakt dat dit meubelstuk op veel verschillende plekken in huis tot zijn recht komt. Wie denkt dat een hocker enkel in de zithoek thuishoort, heeft het dus mis. Hieronder beschrijven we nog wat andere toepassingsmogelijkheden van een rechthoekige hocker in je interieur.

Hocker in de slaapkamer

Maak je slaapkamer stijlvoller én comfortabeler met een hocker aan het voeteneinde van je bed. Je kunt de hocker gebruiken om bijvoorbeeld het dienblad op te zetten als je een ontbijt op bed maakt, als gemakkelijke plek op te zitten als je je sokken en schoenen aandoet of bijvoorbeeld als handige, stijlvolle opbergruimte voor een extra plaid tegen de kou. De hocker poef van Premium Luxury is verkrijgbaar in twee lengtematen en is dus perfect af te stemmen op de breedte van je bed. Kies uit deze afmetingen:

  • 35x55x188 cm
  • 35x55x200 cm

Hocker in de hal

Heb je een grote hal, dan staat een halbankje natuurlijk prachtig. Een mooi alternatief is een hocker. Op een hocker kun je comfortabel je schoenen aan- en uittrekken. De gecapitonneerde hocker van Premium Luxury trekt op een subtiele manier de aandacht van gasten die bij je over de drempel stappen.

Hocker als losstaand meubel

In musea zie je het regelmatig: in de lege ruimte met schilderijen staat in het midden een bankje of hocker. Heb je de ruimte in huis, dan is deze toepassing van de hocker prachtig. In een ruime hal kan de hocker bijvoorbeeld mooi recht tegenover de ingang in de ruimte geplaatst worden, of in een grote inloopkast is een hocker in het midden van de ruimte een luxe en handige toevoeging.

Hockers van Premium Luxury

Ook op het gebied van hockers doet Premium Luxury zijn naam eer aan: onze hocker is met oog voor detail samengesteld. is niet overal verkrijgbaar en straalt luxe en kwaliteit uit. De gecapitonneerde hocker staat op korte poten, wat de hocker geschikt maakt voor vloeren met vloerverwarming en een elegant uiterlijk geeft.

Wij kiezen voor al onze producten voor de beste materialen, zo ook bij deze hocker. De stof van PU, PVC en polyester is een stof die tegelijkertijd tegen een stootje kan en een prachtige uitstraling heeft dankzij de lichte glans. Binnen ons assortiment komen merken zoals Eric Kuster ook terug.

Verschil tussen een poef en een hocker

Een hocker wordt ook wel grote poef of hocker poef genoemd. Eigenlijk is de term hocker poef een samenvoeging van twee termen voor verschillende zaken: een hocker is iets anders dan een poef. In onze blog over de verschillen tussen een poef, een hocker en een ottoman  lees je er alles over. De korte samenvatting is dat een hocker over het algemeen groter is dan een poef. De term hocker poef is waarschijnlijk ontstaan door de verwarring tussen deze twee begrippen. Een grote poef is de naam die wel gebruikt wordt door mensen die de term hocker niet kennen.

Wil je dus een grote poef kopen, dan ben je op zoek naar een hocker. Ben je bij nader inzien niet op zoek naar een hocker, maar naar een poef? Bekijk dan ons assortiment met exclusieve poefs.

Kom onze hockers bekijken in onze showroom

Onze hockers kun je zelf komen bekijken in onze showroom in Hilversum. De showroom is op afspraak geopend en is een fijne plek om inspiratie op te doen voor je interieur. Boek nu direct online je afspraak bij de showroom.