Materiaal

Filter op prijs

Boxes

Favoriet in onze collectie luxe woonaccessoires zijn onze exclusieve luxe boxen. Van boxen kun je er nooit genoeg hebben: je bergt er gemakkelijk van alles in op en raakt nooit meer kleine items kwijt. In elke ruimte in huis komt een luxe opbergdoos van pas.

Alles netjes opgeborgen in een luxe opbergdoos

Houd je ervan om een opgeruimd huis te hebben waarin elk item, klein of groot, zijn eigen plek heeft? Dan doe je er goed aan om voldoende opbergruimte te creëren.

Voor de kleine zaken die je vaak gebruikt, maar niet in het zicht wilt hebben liggen, zijn er de luxe boxen van Premium Luxury. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, maar zijn ook echte eyecatchers met hun luxueuze uitstraling en prachtig materiaalgebruik. Dankzij deze boxen berg je alles uit het zicht en tegelijkertijd in het zicht op: zo’n gouden box staat bijvoorbeeld mooi in je open kast, op je kaptafel of in het raamkozijn.

Design boxes van Premium Luxury: unieke elegantie

Bij Premium Luxury vind je verschillende elegante modellen opbergboxen.
Kies bijvoorbeeld voor de box Rectangular, een prachtige gouden box met een subtiele print van gouden, onregelmatige lijnen op het deksel. De print is geïnspireerd op de hoogtelijnen op een landkaart. Bijpassend bij deze unieke box vind je in ons assortiment een plateau met dezelfde goud-zwarte print en een set onderzetters. Zet de complete set van box, plateau en onderzetters bijvoorbeeld op een bijzettafel. Gebruik de box om je lucifers en een voorraad kaarsjes in te bewaren en zet het plateau in als presenteerplateau voor bonbons of andere lekkernijen.

Een andere luxe opbergdoos is de crocodile box. Deze vierkante, goudkleurige box met krokodillenlerenprint in 3D trekt in ieder interieur de aandacht. Krokodillenleer heeft van oudsher een luxe uitstraling, wat hier nog versterkt wordt door het prachtige goudkleurige messing waarin de box is uitgevoerd. In dit goudkleurige messing met krokodillenlerenprint heeft Premium Luxury nog meer bijpassende woonaccessoires beschikbaar, zoals onderzetter Croco, vazen Crocodile large en Crocodile small en de presse-papier met krokodillenprint.

Tevens populair zijn onze dobbelsteenboxen: de zwarte dobbelsteenbox en de gouden dubbelsteenbox. Deze opbergboxen vallen op door hun bijzondere materiaalgebruik: ze hebben op het eerste gezicht de uitstraling van krokodillenleer, maar zijn vervaardigd van Limoges porselein dat is gecombineerd met vergulde accenten van 24-karaats goud. Deze dobbelsteenboxen vormen een smaakvolle combinatie met de luxe spellen in onze collectie, die ook veelal zijn uitgevoerd in een zwart/gouden kleurstelling.

Zo gebruik je je luxe box

De boxen van Premium Luxury zijn veel te mooi om op een onopvallende plek weg te zetten. We raden je daarom zeker aan om ze in het zicht te zetten. Dit maakt onze luxe design bovendien uitermate geschikt voor als je kleine items snel bij de hand wilt hebben. Hier enkele voorbeelden van hoe je een design opbergdoos kunt inzetten:

  • Als luxe sieradenbox: veel van onze boxen zijn aan de binnenkant bekleed met suede. Je sieraden blijven er dus mooi in.
  • Om je horloges in te bewaren: ook horloges vinden een prachtige showcase in bijvoorbeeld de Crocodile box.
  • Als sleutelbox voor je sleutelbos: berg je sleutels op in een luxe opbergdoos en je geniet iedere dag meerdere keren van dit mooie interieuritem

Daarom koop je je luxe opbergdoos bij Premium Luxury

Exclusieve producten en exclusieve service
Je vindt bij ons exclusieve design boxes en andere unieke woonaccessoires die je niet bij de interieurwinkel op de hoek vindt. Je kunt daarnaast rekenen op goede, persoonlijke service. We staan je graag en snel te woord, neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt.

Onze woonaccessoires zijn gemakkelijk met elkaar te combineren
Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit items die veelal goed met elkaar te combineren zijn. Geef je interieur met Premium Luxury gemakkelijk die luxe, metropolitan uitstraling die je kent uit de interieurmagazines.

Bekijk de design boxes in onze showroom
Wil je de luxe opbergdoos van jouw keuze graag eerst in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom! De showroom bevindt zich in Hilversum en is geopend op afspraak. Maak direct online je afspraak en kom bij ons langs.