Materiaal

Filter op prijs

Tafeldecoratie

Geef je binnenkort een luxe diner? Of houd je gewoon van luxe tafeldecoratie? Bij Premium Luxury vind je prachtige items om jouw tafel die luxe, exclusieve uitstraling te geven.

Luxe atfeldecoratie gezocht?

De tafeldecoratie die je bij Premium Luxury vindt, vind je niet zomaar overal. Ieder item in onze collectie is met de hand vervaardigd van exclusieve, chique materialen. Of je nu op zoek bent naar een pronkstuk of naar meerdere luxe tafeldecoratie-items: de tafeldecoratie van Premium Luxury trekt gegarandeerd de aandacht.

Je tafeldecoratie modern aanpakken met Premium Luxury

De items in de collectie tafeldecoratie die je op deze pagina vindt, zijn door een grondige selectie in ons assortiment terechtgekomen. Dat zorgt ervoor dat je bij Premium Luxury een kleine, maar verfijne sortering van prachtige, luxe items vindt.

De selectie van de juiste artikelen voor in het assortiment neemt Premium Luxury erg serieus: de items moeten stuk voor stuk aansluiten bij de rest van de collectie design woonaccessoires en luxe meubels. Verder wordt ieder item eerst een tijdje in gebruik genomen. Premium Luxury staat namelijk voor producten die niet enkel een luxe uitstraling hebben, maar ook praktisch zijn en geschikt zijn om langdurig te gebruiken.

Je tafeldecoratie van Premium Luxury geeft je tafel dus niet enkel een moderne uitstraling, maar is ook handig in gebruik en gaat lang mee.

Even voorstellen: onze unieke tafeldecoratie

We stellen je graag voor aan onze exclusieve stukken die jouw tafeldecoratie een moderne look geven.

Design theepot en koffiepot Djuna

Houd je wel van opvallende tafeldecoratie? Design theepot en koffiepot Djuna is een echte eyecatcher. Kunstenaars Simon en Nikolai Haas ontwierpen deze thee- en koffiepot op basis van een zelfbedacht fantasieland dat bewoond wordt door monsters.

Dit monster van een koffie- en theepot is uitgevoerd in grillig, matgekleurd porselein en voorzien van luxueuze accenten in 24-karaats goud. Een elegant monster, deze design theepot en koffiepot. Kies voor een wit monster of een zwart monster.

Peper- en zoutstel goud van Haas

Nog een stel charmante monsters uit het fantasieland van de broers Haas: een peper- en zoutstel in goud. Ook deze monsters hebben een aandoenlijke uitstraling. De set is met de hand gemaakt van messing dat is voorzien van een vergulde laag van 24-karaats goud.

Peper- en zoutstel goud in dennenappelvorm

Ook in de collectie: een peper- en zoutstel in goud in de vorm van dennenappels. Deze set zorgt voor zowel een natuurlijke als een luxe accent in huis. Ook dit exclusieve peper- en zoutstel is met de hand vervaardigd en geheel voorzien van 24-karaats goud. Om het peper- en zoutvaatje uit elkaar te houden, zijn de vaatjes voorzien van Swarovski-kristallen. Hoe luxe wil je het hebben?

Dit gouden peper- en zoutstel is ook prachtig als cadeau en wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Houd je van hedendaagse luxe? Welkom bij Premium Luxury!

Premium Luxury is een geweldig adres voor iedereen die houdt van luxe woninginrichting. Wij bieden je een zorgvuldig samengestelde, unieke collectie van allerlei luxe woonitems. Je vindt bij ons dus ook prachtige accessoires, meubels, kunst op plexiglas en exclusieve verlichting die qua stijl naadloos aansluiten op onze luxe tafeldecoratie. Denk daarbij ook aan merken zoals Eric Kuster.

Doordat wij heel duidelijk de luxe, elegante woonstijl nastreven, is onze collectie zo samengesteld dat vrijwel alle items bij elkaar passen. De uitstraling van luxueuze grandeur die je wilt meegeven aan je inrichting, bereik je moeiteloos met de prachige items van Premium Luxury. Of je nu een pronkstuk zoekt voor op de eettafel of je gehele inrichting in een moderne metropolitan stijl wilt opmaken: bij ons vind je alles voor een hedendaags, weelderig interieur.

Heb je vragen over onze tafeldecoratie?

Heb je je oog laten vallen op zo’n mooie thee- en koffiepot, of op een van onze gouden peper- en zoutstellen, maar heb je een vraag? Je kunt heel gemakkelijk contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via Facebook of WhatsApp. Kijk op onze contactpagina voor alle contactmogelijkheden. We reageren altijd snel!

Kom onze luxe tafeldecoratie bekijken in de showroom!

Wil je al dat moois dat je op deze pagina ziet graag in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak bij Premium Luxury! Boek je afspraak in onze online agenda en de showroom is exclusief voor jou geopend op het afgesproken tijdstip.