Verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor kleine producten zijn € 6,95
Grote producten en zeer breekbare producten worden door een speciale koerier of door Premium Luxury zelf op afspraak bezorgd. De kosten voor bezorging van deze producten is €25,-

Voor België zijn de verzendkosten voor kleine producten €15,- en voor grotere producten €45,-

 

Retourbeleid

Hoe stuur ik een artikel retour?

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden via de webshop. Je kan je retour aanmelden via onderstaand formulier.

Graag wel in originele staat en verpakking retourneren.

Omdat wij vaak kostbare of kwetsbare producten verkopen raden we aan om producten eerst bij ons in de showroom te komen bekijken. We besteden veel aandacht aan het versturen van onze producten en doen dit soms met speciaal gespecialiseerde koeriers. Het terugsturen kan dan lastig zijn.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van je product storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons dan nemen we contact met je op.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van een order. Mocht er tijdens het verzenden iets mis gaan. Of komt het product om een andere reden beschadigd retour, dan kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling.

Bewaar daarom altijd goed je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets misgaat. Zorg dat de verzending verzekerd is.

Retourformulier

Vul onderstaand formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.