Materiaal

Filter op prijs

Bureau accessoires

Bureau accessoires zijn onmisbaar om een fijne werkplek voor jezelf te creëren die van alle gemakken voorzien is. Voor iedereen die praktische zaken zoals bureau artikelen ook graag in stijl ziet, is de collectie luxe bureau accessoires van Premium Luxury een schot in de roos.

Een stijlvol bureau met luxe bureau accessoires

Is je gehele huis een mooie gestyled geheel, dan mag je kantoor niet achterblijven. Het middelpunt van je kantoor, je bureau, moet bovenal een fijne werkplek zijn waar je gestructureerd en geordend kunt werken.

Van je bureau een fijne en geordende werkplek maken doe je met de juiste bureau accessoires. De luxe bureau accessoires van Premium Luxury zijn op het eerste oog vooral op het uiterlijk ontworpen: deze luxe en exclusieve bureau accessoires maken je bureau in de eerste plaats mooier.

Toch draait het bij goede bureau accessoires niet om het uiterlijk, maar om het gebruik. Wij selecteren onze accessoires zorgvuldig en hebben binnen ons assortiment enkel bureau accessoires opgenomen die wij in de praktijk ook handig vinden in het gebruik. Zo liggen onze gouden briefopeners goed in de hand en is het crocodile pennenbakje van een fijn formaat om genoeg pennen en andere schrijfwaren in kwijt te kunnen.

Exclusieve bureau accessoires: ons materiaalgebruik

Exclusieve bureau accessoires vragen om exclusief materiaalgebruik. Zo zijn onze briefopeners vervaardigd van messing met een mooi, verfijnd laagje 24-karaats goud. De gouden briefopener Gekko heeft zelfs rode Swarovski-kristallen als ogen en is een prachtig paar samen met het, eveneens vergulde, Gekko vergrootglas.

Met de hand gemaakt vakmanschap

Al onze luxe bureau accessoires worden exclusief met de hand vervaardigd. Anders dan bij massa-artikelen heeft iedere bureau accessoire in onze webshop langere tijd in de handen van de maker gelegen, wat ervoor garant staat dat je product aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Kies voor een set bureau accessoires

Binnen onze collectie bureau accessoires zijn alle producten zorgvuldig geselecteerd. Ieder product is op zichzelf een opvallende, stijlvolle eyecatcher op elk bureau. Veel van de bureau accessoires in onze collectie kunnen daarnaast je ook goed met elkaar combineren. Zo trek je duidelijk een stijl door in je kantoor.

Combineer onze boekensteun met gouden slang bijvoorbeeld met de gouden briefopener met slang. Of maak je keuze voor de vergulde krokodil met vergrootglas af met het eerder genoemde pennenbakje met krokodilstructuur. Kijk ook eens in onze andere productcategorieën en vind bijvoorbeeld onderzetters en boxes die passen bij je exclusieve bureau accessoires.

Waarom je luxe bureau accessoires kopen bij Premium Luxury?

Luxe bureau accessoires van Premium Luxury zijn iets voor jou als je:

  • Functioneel en esthetisch graag verenigt

Onze exclusieve bureau accessoires zijn ontworpen met oog voor detail én voor functionaliteit: ze zijn prachtig ter decoratie, maar ze zijn ook zeker geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Houdt van luxe, smaakvolle artikelen

Met de luxe bureau accessoires geef je je bureau en kantoor een exclusieve uitstraling. Je smaak komt duidelijk naar voren met bijvoorbeeld een gouden briefopener of luxe presse papier op je bureau.

  • Niet alleen voor mooie artikelen, maar ook voor goede service valt

Premium Luxury heeft niet alleen mooie producten, maar biedt je ook geweldige service. Je kunt gerust al je vragen stellen, ook heel gemakkelijk via de app (reactie binnen 4 uur) of via Facebook (reactie binnen 8 uur). We geven je graag extra informatie over onze artikelen, dus neem gerust contact op. Verder heeft Premium Luxury een eigen showroom die op afspraak geopend is. Maak eenvoudig online je afspraak en kom langs om onze design bureau accessoires te bekijken.