Boxes
Sierkussens
Spiegels
Games
Onderzetters
Interieur parfum
Vazen
Plateau
Dienbladen
Bureau accessoires
Kaarsen & kaarshouders
Tafeldecoratie

Luxe woonaccessoires

Bij Premium Luxury vind je exclusieve woonaccessoires die je woning een luxe, elegante uitstraling geven. Van sierkussens tot kaarsen en van spiegels tot chique spellen: met onze collectie luxe woonaccessoires maak je jouw interieur af.

Onmisbaar voor een exclusief interieur? Luxe woonaccessoires

Hoe je van je huis een thuis maakt? Met mooie woonaccessoires. De juiste woonaccessoire op de juiste plek zorgt ervoor dat je interieur een geheel wordt, een smaakvolle representatie van wie jij bent. Heb je een exclusieve smaak en houd je van glamour, dan vind je bij Premium Luxury een prachtige collectie exclusieve woonaccessoires die in jouw interieur een mooi thuis vinden.

We bespreken graag wat kenmerken van de luxe woonaccessoires van Premium Luxury.

Mixen en matchen wordt gemakkelijk

Vrijwel alle design woonaccessoires van Premium Luxury combineer je moeiteloos met elkaar. Onze collectie is zo samengesteld dat je individuele accessoires gemakkelijk combineert. Ook vind je bij ons verschillende sets, bijvoorbeeld van bij elkaar passende bureauaccessoires of van onderzetters en boxes die samen die chique uitstraling aan je salontafel geven.

Onze accessoires zijn te bekijken in de showroom

Premium Luxury heeft een eigen showroom in Hilversum. Je bent van harte welkom om al onze luxe woonaccessoires in het echt te komen bekijken. Maak hiervoor gemakkelijk een afspraak via onze online agenda.

Combineer onze luxe woonaccessoires met onze exclusieve meubels

Je vindt bij ons niet alleen design woonaccessoires, maar ook luxe meubels. Ben je op zoek naar een smaakvolle, exclusieve inrichting, dan ben je bij Premium Luxury dus op het juiste adres. Ook als je juist een unieke eyecatcher zoekt in de vorm van een opvallende, exclusieve woonaccessoire, zit je bij ons goed. Erg populair zijn bijvoorbeeld onze spellen die ieder interieur in een handomdraai een luxueuze uitstraling geven.

Ruime collectie luxe woonaccessoires

Wat voor design woonaccessoires je ook zoekt: je vindt ze bij Premium Luxury. Onze collectie is zeer breed en bestaat uit zowel decoratieve items als gebruiksvoorwerpen. Een greep uit onze luxe accessoires:

Zo creëer je die luxe uitstraling met exclusieve woonaccessoires

Je kunt woonaccessoires op veel verschillende manieren inzetten. In iedere interieur pakt een specifiek item weer anders uit. Zo kun je gouden woonaccessoires inzetten in een metropolitan, glamoureuze stijl, maar ook in een minimalistich Scandinavisch interieur.

We geven je graag wat tips om je luxe woonaccessoires op verschillende manieren te combineren.

Groepeer woonaccessoires voor een stijlvol interieur

Met verschillende woonaccessoires bij elkaar maak je een mooie collectie op bijvoorbeeld de salontafel of de sidetable in de hal. Dit is ideaal als je veel verschillende accessoires hebt: speel met woonaccessoires van verschillende groottes en texturen. Zorg wel voor één gezamenlijke factor, bijvoorbeeld een bepaalde kleur. Als je de verschillende luxe woonaccessoires groepeert op een dienblad, maak je er gemakkelijker een geheel van.

Zet één item in als eyecatcher

In plaats van groeperen kun je ook voor het tegenovergestelde gaan. Je kiest dan één item dat je mooi vindt en geeft dat alle aandacht. Je zet het bijvoorbeeld alleen op je dressoir of op een wandplank. Dit item trekt nu alle aandacht.

Speel met licht

Met de juiste verlichting op de juiste plek zet je je mooie woonaccessoire(s) in de schijnwerpers. Speel eens met licht en schaduw. Een zilveren of gouden object komt bijvoorbeeld prachtig tot zijn recht in de halfschaduw, waar hij de aandacht trekt door zijn glimmende uiterlijk.

Denk verder dan de woonkamer

Ook in je slaapkamer geeft een mooi plateau of dienblad in de vensterbank gelijk een luxe effect. Of zet een luxe interieurparfum op een plankje boven het toilet en geef je toilet zo een luxueuze uitstraling.

Trek de aandacht met oversized items

Ga eens voor groot(s) en kies bijvoorbeeld voor een grote vaas. Met een grote vaas (eventueel in combinatie met wat kleinere vazen) op de grond of een groot plexiglas kunstwerk aan de wand zet je direct de toon. Ook als je een relatief kleine woning hebt, zorgt een grote woonaccessoire juist voor een verrassingseffect. Verder geeft zo’n ‘overdadige’ keuze een luxe uitstraling aan je interieur.

Combineer het nuttige met het aangename

Juist zaken die je vaak gebruikt en die je dus automatisch vaak in het zicht hebt, kunnen prachtige design interieuraccessoires zijn. Denk aan exclusieve onderzetters, bureau accessoires en tafeldecoratie.

Wil je meer weten? Neem contact op of kom langs!

Heb je vragen over onze exclusieve woonaccessoires? Neem gerust contact met ons op, we geven je snel antwoord op je vraag.

Heb je je oog laten vallen op een mooi item en wil je het graag in het echt bekijken? Maak dan een showroomafspraak en kom langs bij Premium Luxury in Hilversum.