Kleur

Afmetingen

Filter op prijs

Luxe sierkussens

De bank is het middelpunt van je woonkamer: je de plek waar je uitrust en je ontspant na een lange werkdag. Een bank die er uitnodigend uitziet, versterkt het thuisgevoel. Het devies is dan ook om je bank zorgvuldig uit te kiezen. Minstens even belangrijk zijn de details, bijvoorbeeld de sierkussens op de bank.

Bij Premium Luxury vind je luxe sierkussens die iedere bank tot een uitnodigend kunstwerk maken én extra comfort bieden. Zo zijn onze exclusieve sierkussens niet enkel stijlvol, maar ook een welkome, praktische toevoeging aan je zithoek.

Maak kennis met onze exclusieve collectie luxe sierkussens

Onze collectie luxe sierkussens is met een kritisch oog samengesteld: alleen de beste kwaliteit en de mooiste materialen hebben de selectie doorstaan. Je vindt bij ons dan ook een uitgekiende collectie luxe sierkussens.Denk daarbij ook aan merken zoals Eric Kuster.

Ieder sierkussen heeft zijn eigen, unieke uitstraling, maar de collectie is zo samengesteld dat alle exclusieve sierkussens uit onze collectie bij elkaar passen. Juist de combinatie van sierkussens in verschillende groottes, materialen en kleurschakeringen zorgt voor een levendig en uitnodigend interieur.

Onze populairste design kussens

We lichten graag enkele van onze meest gewilde exclusieve sierkussens uit.

Gouden sierkussens

Gouden sierkussens geven je zithoek een exclusieve, luxueuze uitstraling. Onze goudkleurige sierkussens zijn dan ook zeer populair. Ons gewilde gouden sierkussen Marmori Gold is een prachtig, luxe sierkussen met een gemarmerd uiterlijk in goud met offwhite.

Zilveren sierkussens

Nog zo’n klassieker: het zilveren sierkussen. Bij Premium Luxury vind je verschillende exclusieve zilveren sierkussens. Maak je bank bijvoorbeeld af met:

Zijden sierkussens

Zijde is een stof die prachtig is om te zien én te voelen. Bij Premium Luxury vind je exclusieve sierkussens van kunstzijde die niet van echt te onderscheiden is. De uitstraling en structuur van zijde zijn nauwkeurig bestudeerd en prachtig gevat in onze luxe sierkussens van kunstzijde zoals kussenhoes Pacha met zijn opmerkelijke patroon van zilverkleurige folie.

Fluwelen sierkussens of velvet sierkussens

Fluweel: geen enkele andere stof associëren we zo direct met weelde, luxe en comfort. Fluwelen sierkussens (ook wel velvet sierkussens genoemd) zijn dan ook een slimme eye catcher voor in een luxe interieur. Fluwelen favorieten in onze collectie design kussens zijn bijvoorbeeld de Penthouse Moonbeam met zijn rijke, geplooide fluwelen voorzijde en de glamoureuze Zkara Teal met zijn exclusieve ontwerp van glimmende garens en tealkleurig, chic fluweel.

Ook maatwerk exclusieve sierkussens

Veel van onze exclusieve sierkussens zijn op aanvraag verkrijgbaar in iedere maat die je wenst. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Daarom kies je voor luxe sierkussens van Premium Luxury

Voor Premium Luxury kies je als je houdt van:

  • Zorgvuldig geselecteerd exclusief design

Voordat wij luxe sierkussens en andere producten opnemen in onze collectie, moeten we die producten zelf gezien en uitgeprobeerd hebben. We selecteren zeer streng en verkopen alleen producten waar we voor 100% achter staan.

  • Kwalitatieve producten die hun stijlvolle karakter steeds behouden

De producten van Premium Luxury zijn stijlvol en blijven dat: ze zijn niet aan een bepaalde trend of tijd gebonden, maar ademen een tijdloze elegantie en finesse.

  • Uitstekende persoonlijke service en duidelijke, snelle communicatie

Je koopt je producten bij een liefhebber van design én van goede service. Je kunt Premium Luxury dus gemakkelijk bereiken met al je vragen, ook via bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook. Je kunt rekenen op een persoonlijke service en op een snel antwoord op al je vragen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Luxe sierkussens online kopen of eerst zelf zien in de showroom?

We snappen maar al te goed dat je je luxe sierkussens graag eerst met eigen ogen ziet er de stof even door je handen wilt laten gaan voordat je je vastlegt. Kom gerust langs in onze showroom en andere accessoires en luxe meubels op je gemak.

Onze showroom is op afspraak geopend en je kunt je afspraak eenvoudig online maken. Plan je bezoek op een moment dat het jou uitkomt en we ontvangen je graag.