Materiaal

Filter op prijs

Design onderzetters

Een mooi ingerichte zithoek met een uitnodigende uitstraling maakt van je huis een thuis. De inrichting van je zithoek is daarom van groot belang om de juiste uitstraling te bereiken. Niet enkel de gekozen meubels spelen hierin een rol, maar ook de woonaccessoires. Wat leg je op de bank, wat staat er op de salontafel?

Iets wat vrijwel altijd op tafel ligt en veel gebruikt wordt, zijn onderzetters. De chique design onderzetters van Premium Luxury zijn geselecteerd met het oog op uitstraling én gebruiksgemak: ze zijn prachtig vormgegeven en kunnen tegen een stootje.

Chique design onderzetters: exclusief en stijlvol

Ons assortiment design onderzetters is niet groot. Dit heeft een reden: wij gebruiken onderzetters dagelijks en vallen dus niet voor enkel een mooi design of een luxe uitstraling, maar ook voor het gebruiksgemak van de onderzetters.

Zo moet een onderzetter glad zijn zodat een glas er stabiel op staat, maar niet té glad, omdat dat kan maken dat een vochtig glas blijft plakken aan de onderzetter als je het optilt.

Onze luxe onderzetters zien er prachtig uit en sieren elk interieur, maar zijn bovendien door de gebruikerstest gekomen: ze liggen stabiel op de tafel, geven je glas een goede ondergrond, hebben een fijn formaat en zijn niet te fragiel, maar goed geschikt voor dagelijks gebruik.

Verschillende soorten gouden onderzetters

In de collectie luxe onderzetters van Premium Luxury vind je een aantal verschillende onderzetters. Deze onderzetters hebben één gemeenschappelijke eigenschap: ze zijn allemaal gemaakt met goud of met prachtig goudkleurig messing. De gemene deler zorgt ervoor dat onze gouden onderzetters gemakkelijk met elkaar te combineren zijn voor een speels en tegelijkertijd gedistingeerd effect.

Luxe onderzetters en andere bijpassende luxe producten van Premium Luxury

De luxe design onderzetters voor glazen van Premium Luxury zijn zorgvuldig geselecteerd op materiaalgebruik, verwerking, afwerking, uitstraling en gebruiksgemak.

Een ander punt waarop we al onze producten en dus ook onze lijn exclusieve onderzetters selecteren, is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met de rest van onze collectie meubels, verlichting en interieuraccessoires. Voorbeelden van perfecte combinaties van onze onderzetters met andere items uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld:

Waarom kiezen voor Premium Luxury?

  • Kies voor kwaliteit

Wij selecteren onze producten zorgvuldig. Niet alleen op uitstraling, maar ook op kwaliteit: alleen het beste is goed genoeg. Onze producten zijn stuk voor stuk gemaakt om lang mee te gaan. Zo zijn bijvoorbeeld onze luxe onderzetters niet alleen een mooie, maar ook een praktische aanvulling op je dagelijks leven.

  • Zorgvuldige selectie van onze artikelen en productieprocessen

Wij verkopen niet klakkeloos een serie artikelen van een leverancier, maar selecteren handmatig. Kwaliteit en materiaalgebruik onderwerpen wij aan een kritische keuring. Denk daarbij ook aan merken zoals Eric Kuster.

  • Wij testen al onze producten zelf

Om garant te kunnen staan voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze producten, laten we onze producten een tijdje meedraaien in ons eigen leven. Zo weten we wat we verkopen en kunnen we voor 100% achter de keuze voor onze collectie staan.

  • Onberispelijke service

Heb je een vraag of een verzoek? Premium Luxury biedt niet alleen kwalitatief hoogstaande producten, maar ook kwalitatieve service. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook en krijgt snel antwoord van ons. Wil je een product op maat? Geen probleem, neem contact met ons op!