Over ons

Premium Luxury staat voor eigentijdse luxe: exclusief design van de hoogste kwaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere en kwalitatief hoogstaande items. Die vinden wij tijdens onze reizen, maar ook op internationaal gerenommeerde interieurbeurzen. Daarnaast werken we graag samen met ontwerpers en merken die origineel zijn en exclusiviteit uitstralen. Denk daarbij ook aan het merk Eric Kuster.

Wij hebben een unieke collectie interieur producten die in deze samenstelling nergens anders te vinden zijn. Vooral op onze ruime collectie met unieke pouffes zijn wij erg trots. Al onze meubels zijn tevens als maatwerk leverbaar.

Naast de Premium Luxury webshop hebben wij ook een showroom in Hilversum. De showroom is op afspraak te bezoeken. Een afspraak is makkelijk te maken via onze online afspraken tool. Wij zijn doordeweeks geopend, maar ook ’s avonds of in het weekend.

Onze webshop en ook onze showroom zijn ontstaan door onze passie voor mooie interieurs. Wij verkopen alleen maar producten waar we zelf enthousiast over zijn. Dit enthousiasme willen we graag op onze klanten overbrengen.

header pouffes

Service

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons zijn. Ouderwets gezegd is de klant bij ons koning, of er nou producten via de webshop worden besteld, of er is een aankoop gedaan in de showroom.