L'Objet

L’Objet

L’Objet, opgericht in 2004, combineert vakmanschap, functionaliteit en luxe tijdloze ontwerpen. Vandaag de dag zet het merk nog steeds de norm in de luxe interieur-industrie. De producten van L’Objet worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door gespecialiseerde ambachtslieden. Het vakmanschap is in alle producten terug te zien. De producten zijn met de grootste zorg en vakmanschap geproduceerd. Alle producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals goed, platina, messing en emaille.

6
Iconic Elegance interieur

Vakmanschap

Voor de vervaardiging van de handgemaakte producten van L’Objet worden verfijnde techniekengebuikt. Voor producten van porselein bijvoorbeeld worden mallen van gips gemaakt die zo verfijnd zijn dat ze maar vijftien keer gebruikt kunnen worden en dan al weer vervangen moeten worden. Tijdens het drogen worden ze met den hand gelaagd en gevormd om een prachtige textuur te creëren. Gouden producten worden drie keer verguld in 24-karaats goud om de perfecte gloed te bereiken.

Klanten die naar L’Objet komen, ontdekken al snel dat luxe niet wordt bepaald door wat een object kost, maar door wat het waard is. Tevens worden er innovatieve materiaalcombinaties gebruikt bijvoorbeeld fijne metalen zoals, emaille, Swarovski-kristallen en porseleinen accenten om het product die unieke look en het bijzondere gevoel te geven.

L’Objet bij Premium Luxury

Bij Premium Luxury zijn we een groot fan van de producten van L’Objet. De producten sluiten zeer goed aan op de kwaliteit en vakmanschap waar wij voor staan. Omdat we alleen kiezen voor exclusieve producten van de hoogste kwaliteit, kun je ook voor L’Objet terecht bij Premium Luxury.

9
Iconic Elegance interieur

Uitgelichte accessoires

Een onderdeel van de L’Objet collectie is de Ilses lijn. De producten uit deze lijn zijn gemaakt van ebbenhout en hars. Dit is met de hand gepolijst tot een perfecte afwerking. Andere onderdelen zijn van geborsteld messing. In de collectie zit een dienblad, een luxe bewaar doosje en een plateau om spullen op te leggen.

Ook heeft L’Objet een aantal handige bureau accessoires zoals briefopeners, vergrootglazen, boekensteunen en pennenbakjes in de collectie.