Materiaal

Filter op prijs

Vazen

De vaas is een klassiek decoratieobject dat op allerlei plaatsen prachtig staat. Een mooie vaas heeft vaak niet eens inhoud nodig maar is op zichzelf al een mooie blikvanger.

Bij Premium Luxury zijn de vazen stuk voor stuk blikvangers. Combineer ze met elkaar of stel één design vaas los tentoon.

Exclusieve design vaas gezocht? Je vindt hem bij Premium Luxury

De vazen van Premium Luxury zijn zorgvuldig geselecteerd op materiaalgebruik, afwerkingsniveau en uitstraling. Je vindt bij ons vazen met luxe materialen, exclusieve designs en opmerkelijke details. Denk bijvoorbeeld aan gouden stippen in 3D of vazen in gouden crocoprint.

Kortom: zoek je iets speciaals, een design vaas voor op je salontafel of bijzettafel, kijk dan zeker eens bij Premium Luxury.

Design vazen in verschillende stijlen en kleuren

Al onze design vazen zijn modern en passen perfect in een modern, luxueus interieur. Veel van onze vazen hebben een neutrale kleur, wat ervoor zorgt dat ze zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende interieurs in uiteenlopende tinten.

Hoewel al onze design vazen modern zijn van uiterlijk, passen veel van onze producten ook in bijvoorbeeld een klassieker of stoerder, industrieel interieur. Denk je bijvoorbeeld de design vaas Neo Large eens in op een betonnen aanrechtblad van een strakke keuken in wit- en grijstinten. Of stel je de Muranoglas vaas voor in een Scandinavisch interieur met veel wit en aardetinten.

Hieronder stellen we enkele van onze design vazen persoonlijk aan je voor.

Grote vaas: prachtig voor op de vloer

Onze grote vazen zijn veelzijdige accessoires. Je kunt ze namelijk vrijwel overal neerzetten: op de salontafel, maar ook naast je bed op de vloer of in de hal naast de kapstok. Combineer meerdere grote vazen, bijvoorbeeld een zwarte grote vaas met twee platina vazen van een kleiner formaat, en je creëert moeiteloos een sfeervolle hoek in de woonkamer.

Onze grote vazen van 1 meter zijn geliefd vanwege hun mooie formaat. Je kunt er met gemak ook langere (droog)bloemen of takken in kwijt. Combineer je grote ringvaas van 1 meter met kleinere ringvazen van bijvoorbeeld 80 en 60 centimeter hoog en die lege hoek in de woonkamer is stijlvol gevuld.

Ook een goed idee: onze grote vazen zijn ook geschikt voor gebruik buiten.

Vaas goud met crocoprint: pure luxe

Ben je op zoek naar een interieuraccessoire die pure luxe uitstraalt, dan zit je met goud altijd goed, zeker als je dat goud combineert met een luxueuze crocostructuur. Bij Premium Luxury vind je allerlei gouden woonaccessoires, waaronder de vazen van goud onder de naam ‘crocodile’. Deze vaas van goud is verkrijgbaar in twee formaten:

Je vindt onder andere in de productcategorieën bureau accessoires, onderzetters en boxes prachtige producten in dezelfde stijl.

Design vaas wit parelmoer

Een kleur die bij alles past en nooit uit raakt: wit. Zoek je een vaas die jaren mee kan en waarin iedere tak mooi tot zijn recht komt, dan is wit een veilige en stijlvolle keuze.

Onze design vaas van wit parelmoerkleurig aardewerk is een witte vaas met een twist: het parelmoer glanst prachtig als het licht erop valt en geeft de vaas een chique uitstraling. Juist bij kunstlicht komt de vaas verrassend voor de dag en trekt hij op subtiele wijze de aandacht.

Zwarte grote vaas met gouden stippen

Een pronkstuk uit onze collectie: de luxe vaas Neo. Met zijn matzwarte basis en handgeschilderde gouden details maken de vaas tot een statement piece. Deze zwarte vaas is geïnspireerd op de ambachtelijke tradities van het schiereiland Yucatan in Mexico. Een prachtig voorbeeld van een uniek, hedendaags ontwerp met wortels in een eeuwenoude traditie. Kies tussen de Neo vaas klein of de grote Neo vaas of combineer de twee.

Murano glas vaas: uniek en handgemaakt

Luxe glaswerk met een eigenzinnige uitstraling: Murano glas blijft steeds verrassen. Bij Premium Luxury verkopen we een Murano glas vaas waar we zelf direct voor vielen: het subtiele brons-gouden glas is zo vervaardigd dat het diepte heeft. Iedere design vaas van Murano glas die wij verkopen, is uniek omdat het om een handgemaakt product gaat.

Kom onze design vazen bewonderen in de showroom

Je bent van harte welkom om onze design vazen te komen bekijken in de showroom. De showroom is op afspraak voor je geopend en je maakt je afspraak heel eenvoudig online.