Merken

Luxe woonaccessoires

Onze showroom is ingericht in de stijl van Eric Kuster.

Eric Kuster

In onze webshop vindt je bijzondere, luxe en exclusieve merken. Deze merken kenmerken zich door exclusiviteit, het gebruik van luxe en hoogwaardige materialen en door een bijzondere stijl.

Regelmatig geven we bepaalde merken wat meer aandacht. Deze keer lichten we Eric Kuster uit. Vooral zijn stijl sluit erg aan op onze collectie. Veel van de producten die hij in zijn interieurs gebruikt vindt je terug in onze collectie.

Lees meer over Eric Kuster

Crocodile vergrootglas sfeerfoto

L’Objet

L’Objet, opgericht in 2004, combineert vakmanschap, functionaliteit en luxe tijdloze ontwerpen. Vandaag de dag zet het merk nog steeds de norm in de luxe interieur-industrie. De producten van L’Objet worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door gespecialiseerde ambachtslieden. 

Lees meer over L’Objet

Showroom

Uiteraard verkopen wij nog meer mooie merken. Wil je inspiratie opdoen, of je laten verassen door mooie combinaties die we maken? Bezoek dan onze showroom.

Onze showroom is op afspraak geopend en je kunt je afspraak eenvoudig online maken. Plan je bezoek op een moment dat het jou uitkomt en we ontvangen je graag.