Materiaal

Kleur

Filter op prijs

Dienbladen

Een product dat je dagelijks gebruikt in zowel de keuken als de woonkamer: je dienblad. Ben je op zoek naar luxe voor in huis, dan is een luxe dienblad dus een goede keuze: je gebruikt het dagelijks en geniet er dus ook iedere dag weer van.

Bij Premium Luxury vind je een schitterende collectie design dienbladen in verschillende maten.

Design dienblad: prachtig en praktisch

Onze collectie luxe dienbladen is zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook praktisch in gebruik. We hebben onder andere gelet op:

  • de handgrepen: de handgrepen van onze dienbladen liggen goed in de hand en geven grip;
  • de hoogte van de rand: de rand van al onze dienbladen is hoog genoeg om ervoor te zorgen dat er niet zomaar iets vanaf schuift;
  • de stroefheid van het oppervlak: je glaswerk en servies gaat niet zomaar schuiven, want de oppervlakte van onze dienbladen is stroef genoeg.

Je luxe dienblad op verschillende manieren gebruiken

Een dienblad is een veelzijdige interieuraccessoire die je op meerdere manieren kunt inzetten. We bespreken graag enkele manieren met je. Al onze dienbladen zijn geschikt om op onderstaande manieren in te zetten bij jou thuis.

Je dienblad als hulpje tussen de keuken en woonkamer

De klassieke gebruiksmethode van het dienblad: je neemt eenvoudig meerdere glazen, borrelhapjes of koppen koffie mee van de keuken naar de woonkamer en omgekeerd.

Je luxe dienblad inzetten als stylingobject

Een dienblad, en zeker een design dienblad zoals je dat bij Premium Luxury koopt, mag best gezien worden. Je kunt een dienblad zeer goed gebruiken als decoratieobject. Zet het bijvoorbeeld op een sidetable of op de salontafel met enkele bijpassende interieuraccessoires erop, zoals luxe onderzetters, een mooie vaas of een chique kaars of kaarshouder.

Je hocker of poef snel omtoveren in een bijzettafel

Een mooi luxe dienblad vormt een sterke combinatie met je poef of hocker: met die twee samen creëer je namelijk in een paar seconden een (bijzet)tafel met ruimte voor meer glazen, schoteltjes en kommetjes. Handig voor als er veel mensen over de vloer zijn.

Exclusief dienblad design bij Premium Luxury

De exclusieve dienbladen van Premium Luxury vind je niet zomaar overal. We selecteren ieder design dienblad zorgvuldig, net als al onze andere producten, en kennen de adresjes waar je de mooiste interieuraccessoires, meubels en verlichting kunt halen. Denk daarbij ook aan merken zoals Eric Kuster.

De exclusiviteit van onze dienbladen is te zien aan ons materiaalgebruik. Bij ons geen dienbladen van eenvoudig hout of simpel metaal, maar van luxe materialen zoals schelpen en Makassar ebbenhout, prachtig geborsteld messing en gladde, zwarte hars voor een luxueuze uitstraling.

Zoek je een leren dienblad? Hier vind je de mooiste

Een tijdloos item dat zowel in het klassieke als het moderne interieur niet mag ontbreken, is het leren dienblad. Het lederen dienblad van Premium Luxury is een prachtig zwart croco dienblad dat gemaakt is van kalfsleer en verkrijgbaar is in twee verschillende vormen: vierkant en rechthoekig. Beide vormen zijn tevens standaard leverbaar in twee verschillende maten.

Ben je op zoek naar een leren dienblad dat precies past op je (bijzet)tafel of poef? Ons leren dienblad kun je ook op maat bestellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden met ons leren dienblad.

Bezoek onze showroom!

De dienbladen van Premium Luxury kun je in het echt bekijken in onze showroom. De showroom bevindt zich in Hilversum en is op afspraak geopend. Maak online je afspraak en kom het luxe dienblad van jouw keuze zelf bekijken en vasthouden voordat je de beslissing maakt.