Materiaal

Filter op prijs

Verlichting

Ben je op zoek naar stijlvolle, exclusieve verlichting? Bij Premium Luxury vind je een veelzijdig assortiment met verlichting die niet iedereen in huis heeft.

Exclusieve verlichting voor een stijlvol interieur

Verlichting kan een interieur maken of breken. Een ruimte die niet op de juiste manier verlicht is, verliet zijn charme en sfeer. Om de juiste ambiance te creëren, is het dus verstandig verlichting met zorg uit te zoeken.

Luxe verlichting die ook functioneel is

De exclusieve verlichting van Premium Luxury voldoet aan strenge voorwaarden die wij onze producten stellen. Wij houden van mooie interieuritems, maar doen geen concessies op het gebied van bruikbaarheid. Bij onze luxe verlichting betekent dit dat die verlichting niet alleen een doordacht en modern design moet hebben: zij moeten ook functioneel zijn en de juiste verlichting bieden die tegelijkertijd sfeervol en functioneel is.

Alle verlichting die wij aanbieden, hebben wij daarom zelf getest. Wij adviseren u daarom graag over de inzetbaarheid van onze exclusieve verlichting: wij kennen het soort licht dat iedere lamp geeft en hebben zelf ondervonden voor welke toepassingsmogelijkheden onze luxe verlichting geschikt is.

Assortiment exclusieve verlichting van Premium Luxury

Binnen ons assortiment exclusieve lampen vind je verschillende typen lampen. De ene lamp is perfect geschikt om een donkere hoek in de woonkamer te voorzien van een aangename en sfeervolle hoeveelheid licht, terwijl de andere lamp het best tot zijn recht in een ruimte waar goed licht nodig is om bijvoorbeeld bij te werken. Ook tussenvarianten bestaan: als je een boek wilt lezen, heb je goed licht nodig, maar het moet wel sfeervol en gezellig blijven.

Je vindt al deze typen verlichting bij Premium Luxury. Enkele voorbeelden van toepassingsmogelijkheden van onze exclusieve verlichting:

  • Een stijlvolle leeslamp voor in de zithoek is bijvoorbeeld de Hayworth van Erik Kuster
  • Zoek je een lamp die bijvoorbeeld je werkruimte goed verlicht, kijk dan eens naar de Chique 4
  • De Smooth large geeft een prachtig, sfeervol licht boven de eettafel
  • De Spike large is een mooie eyecatcher boven bijvoorbeeld een sidetable in de hal

Luxe verlichting voor verschillende ruimtes

Iedere ruimte in huis heeft behoefte aan een ander soort verlichting. In onze collectie luxe verlichting vind je voor verschillende ruimtes in huis de perfecte lamp.

Moderne verlichting in de woonkamer

De woonkamer is het hart van je huis, de plek waar je samenkomt en waar een groot gedeelte van je leven zich afspeelt. Een woonkamer vraagt om sfeervol licht dat de ambiance van de ruimte versterkt. Als moderne verlichting voor in de woonkamer raden wij bijvoorbeeld de eerder genoemde lamp Hayworth van Erik Kuster aan: deze prachtige lamp is duidelijk aanwezig en stijlvol.

Moderne verlichting in de eetkamer

In de eetkamer zoek je verlichting die functioneel en sfeervol is. De design hanglampen in de serie Smooth en Spike zijn de perfecte moderne verlichting voor in de eetkamer. Vooral de Spike valt op door zijn opvallende design dat is geïnspireerd op primitieve antieke kunst.

De Smooth large en Spike large zijn al genoemd, maar van beide lampen bestaat ook een kleinere variant: de Smooth small en de Spike small.

Luxe LED verlichting: praktisch en stijlvol

Wij vielen als een blok voor de Chique 4. Dit opbouw armatuur is een vorm van zeer luxe LED verlichting die design en praktisch gebruik naadloos op elkaar doet aansluiten. Deze design lamp is dimbaar en geeft een verrassend warm licht. Deze luxe LED verlichting is enkel compatibel met de Paloma LED lichtbron.

Inspiratie opdoen voor exclusieve verlichting: bezoek onze showroom

Verlichting uitzoeken vergt een nauwkeurige vergelijking en eigenlijk moet je verlichting ook met eigen ogen in werking zien om de ambiance te zien die een bepaalde design lamp geeft.

De exclusieve verlichting van Premium Luxury kun je op afspraak in de showroom komen bekijken. De showroom is geen lege, zielloze ruimte, maar een compleet ingerichte woning. Je ziet dus heel goed hoe de verlichting de ruimte sfeer geeft en doet inspiratie op voor je eigen woning. Niet alleen op het gebied van luxe verlichting, maar ook als het gaat om luxe meubels en accessoires .

Voordelen van je exclusieve verlichting kopen bij Premium Luxury

  • Uitstekende service: snel antwoord op je vragen
  • Eigen showroom die op afspraak voor je geopend is
  • Luxe, overzichtelijke collectie die gemakkelijk te combineren is