Filter op prijs

Kunst op plexiglas

Kunst aan de muur: je drukt er een duidelijke stempel mee op je interieur. De kunst op plexiglas van Premium Luxury is modern door het plexiglas, klassiek door het gebruik van close-ups en luxueus door de zorgvuldig geselecteerde prints met subtiel kleurgebruik.

Luxe kunst op plexiglas

De kunst op plexiglas die Premium Luxury in de collectie heeft, is met aandacht geselecteerd en gedeeltelijk exclusief voor Premium Luxury gerealiseerd.

Wij hebben de volgende prints op plexiglas in ons assortiment:

De prints op plexiglas sluiten naadloos aan op de stijl van Premium Luxury: onze meubels, accessoires en verlichting staan garant voor een luxueuze, eigentijdse en elegante inrichting. De prints op onze plexiglas wanddecoraties versterken het exclusieve, weelderigere effect van de prachtige stoffen en materialen in de rest van onze collectie.

Ook in een meer modern-minimalistisch interieur heeft onze kunst op plexiglas een prachtig effect: het trekt de aandacht op een stijlvolle manier.

Plexiglas kunst in verschillende formaten

Een wanddecoratie van plexiglas bij Premium Luxury is meestal verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo maken we onze plexiglas kunst passend voor op die smalle muur in de hal, maar ook voor op die grote, lege muur boven de bank in de woonkamer.

Een print op plexiglas is bij ons te verkrijgen in de volgende formaten:

  • 80 bij 120 cm
  • 100 bij 150 cm
  • 120 bij 180 cm
  • 150 bij 200 cm

‘Zwevende’ plexiglas wanddecoratie: chique uitstraling

Niet alleen over het formaat en de print van onze kunst op plexiglas denken wij goed na. Ook de manier van ophangen draagt bij aan de uitstraling van het geheel.

Onze plexiglas kunst is aan de achterzijde rondom voorzien van een stevig aluminium profiel. Dit profiel is bedoeld om de print op plexiglas solide te houden en scheeftrekken te voorkomen. Het heeft echter nog een functie: door het profiel raakt je plexiglas wanddecoratie de wand niet. Dat zorgt voor een prachtig, zwevend effect van je plexiglas kunst. Zeker ‘s avonds kan dit zwevende effect je kunst op plexiglas een mooi, dramatisch effect geven, afhankelijk van de verlichting in de ruimte.

Plexiglas schilderij met vrouw: tijdloze elegantie

Al onze prints op plexiglas zijn voorzien van een vrouwenafbeelding. Zij zijn hierin een knipoog naar een oude traditie: het schilderij met vrouw is een terugkerend thema in de klassieke schilderkunst. Denk bijvoorbeeld aan Meisje met de parel van Vermeer of aan de Mona Lisa van Da Vinci. De vrouw is door de eeuwen heen steeds een klassiek onderwerp gebleven dat schilders en andere kunstenaars fascineert.

Een prachtig, iconisch plexiglas ‘schilderij’ met vrouw vormt de perfecte fusie van modern en klassiek, wat de werken tijdloos maakt.

Daarom koop je je kunst op plexiglas bij Premium Luxury

Je plexiglas wanddecoratie kopen bij Premium Luxury, dat doe je als je:

  • Kwaliteit en service boven alles stelt

Bij Premium Luxury verkopen we uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten. Alle producten in ons assortiment hebben wij zelf in handen gehad en stuk voor stuk beoordeeld op hun uitstraling, materiaalgebruik, afwerking en kwaliteit. Ook onze service is exclusief: we beantwoorden vragen snel en staan open voor bestellingen op maat.

  • Altijd op zoek bent naar tijdloze elegantie in je interieur

Heb je een luxueuze, moderne maar tegelijk tijdloze stijl en ben je daar zeer kritisch in, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een meubelstuk, verlichtingsarmatuur of accessoire mag pas onderdeel van ons assortiment uitmaken als wij het zelf voor onze eigen woning zouden selecteren.

  • Je kunstwerk graag eerst met eigen ogen ziet

Kunst is iets heel persoonlijks. Als jij een plexiglas schilderij in XXL-formaat boven je bank gaat hangen, wil je die kunst wel eerst in alle rust kunnen bekijken. Dat kan bij Premium Luxury! Onze showroom in Hilversum is op afspraak geopend. Maak online je afspraak en bekijk onze plexiglas kunst in het echt.

Heb je vragen over onze kunst op plexiglas?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over ons of onze producten. Ook via WhatsApp en Facebook staan we voor je klaar.