Cristallo diffuser

Levertijd 5-10 dagen

669,00

Artikelnummer: PL20307 Categorie:

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact op of stuur een e-mail naar info@premiumluxury.nl.

Omschrijving

Deze prachtige “Cristallo Magnifico” is het resultaat van een samenwerking tussen Linari en Swarovski Elements. De diffuserflacon “Cristallo Magnifico” is volledig bedekt met 990 sprankelende Swarovski-kristallen. Elk kristal wordt individueel geplaatst en bevestigd op het oppervlak van de flacon. De mat witte deksel is gemaakt van esdoornhout en de glazen flacon is tevens mat wit.
De Cristallo diffuser kan onbeperkt gebruikt blijven worden met alle geuren van Linari. De levering is inclusief een door jou geselecteerde geur.
Het uitzonderlijke ontwerp van deze Linari-diffuser en het feit dat het er één is uit een beperkte oplage van slechts 400 stuks, betekent dat het waarschijnlijk een tijdloos verzamelobject wordt. De flacon “Cristallo Magnifico” wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.

Extra informatie

Hoogte (cm)

24

Diameter (cm)

7

Materiaal

Glas, Swarovski kristallen

Inhoud (ml)

500

Interieur parfum

Van alle geuren in onze collectie zijn testers aanwezig in de showroom in Hilversum. Wil je ze komen bekijken en ruiken, dan ben je altijd welkom in onze showroom. Maak gemakkelijk een afspraak in onze online agenda.