Aanbieding!

Deknudt Criss Cross

Levertijd 3-5 dagen
Bezorging door Premium Luxury op afspraak

499,00

Uitverkocht

Artikelnummer: PL20055 Categorie:

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact op of stuur een e-mail naar info@premiumluxury.nl.

Omschrijving

De Criss Cross spiegel van het Belgische merk Deknudt bestaat uit 10 rechthoekige aan elkaar bevestigde spiegels, elk afgewerkt met een mooie (in facet geslepen) afschuining van 5 mm. Deze 10 spiegels zijn zowel horizontaal als verticaal op elkaar geplaatst en ook de afstand tot de muur varieert, met als gevolg dat de ene spiegel dieper ligt dan de andere. Tussen de rechthoekige spiegels (in het midden van de spiegel) zijn er 4 vierkante gaten, waardoor de muur zichtbaar is.

Alle spiegels zijn bevestigd op een PU-frame, gespoten in matzwart. Het spiegelglas is 3 mm dik. De spiegels kunnen horizontaal in 1 richting en verticaal in 2 richtingen worden opgehangen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om ze te bevestigen als bouwstenen tegen elkaar.

De spiegels vallen als bouwstenen in elkaar. Zo zijn bijvoorbeeld 2 of 3 spiegels te combineren om een groter oppervlak te overbruggen.

 

Extra informatie

Hoogte (cm)

171

Breedte (cm)

76

Diepte (cm)

4

Gewicht (kg)

13

Spiegels

Onze collectie spiegels is zeer uniek. Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt van de mooiste materialen.

Wil je de spiegels komen bekijken dan ben je altijd welkom in onze showroom in Hilversum. Maak gemakkelijk een afspraak in onze online agenda.