Goudkleurige poef Denmark

Levertijd 1-2 dagen

175,00

Uitverkocht

Artikelnummer: PL20183 Categorie:

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact op of stuur een e-mail naar info@premiumluxury.nl.

Omschrijving

Goudkleurige poef Denmark is bekleed met een bijzondere effen fluwelen stof. Vanuit elke hoek en met elke licht reflectie lijkt het wel of de poef een ander uiterlijk heeft. Het omschrijven van de kleur is om die reden behoorlijk lastig. Is hij vanuit de ene hoek goud/bruin, dan is hij vanuit de andere hoek zwart/donker geel. Dit effect maakt de poef bijzonder, mooi en luxe.
Qua comfort en gemak scoort de goudkleurige poef ook uitstekend. Door zijn formaat kan hij ook makkelijk worden ingezet als bijzet tafel met bijvoorbeeld een van onze lederen dienbladen. De poef is niet zwaar en dus makkelijk te verplaatsen.

Extra informatie

Hoogte (cm)

50

Diameter (cm)

42

Stof samenstelling

Polyester

Kleur

Bruin, Goud

Gewicht (kg)

5

Onderhoud en Showroom

Onderhoud
Regelmatig stofzuigen met een speciaal meubelmondstuk. Gebruik bij vlekken altijd een zachte, schone doek en wrijf niet maar dep met deze doek op de vlek. Laat bij twijfel de vlek verwijderen door een professionele meubelreiniger.

Showroom
Wil je de poef komen bekijken? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Hilversum. Hier hebben we ook een staal van de stof beschikbaar die meegenomen kan worden.Maak gemakkelijk een afspraak in onze online agenda.