Luxe poef Halston small

Levertijd 1-2 dagen

350,00

Uitverkocht

Artikelnummer: PL20188 Categorie:

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact op of stuur een e-mail naar info@premiumluxury.nl.

Omschrijving

Luxe poef Halston small is bekleed met een zeer aparte en opvallende fluwelen stof. De voornaamste eigenschap van deze stof is dat er een groot reflecterend effect ontstaat. Vanuit elke hoek, of met verschillende lichtinvallen geeft dit een andere look. Het is de ideale toevoeging aan elk type interieur, of dat nou landelijk, industrieel, Scandinavisch of Urban modern is.

Plaats hem bijvoorbeeld naast de bank, of in een saaie hoek. Ook een mooie lamp op de poef geeft een bijzondere look. Naast het formaat small is de luxe poef Halston ook leverbaar in large en in vierkante vorm. Tevens is er een sierkussen leverbaar in dezelfde stof.

Extra informatie

Kleur

Grijs, Zilver

Stof samenstelling

Katoen, Polyester, Viscose

Diameter (cm)

42

Hoogte (cm)

50

Onderhoud en Showroom

Onderhoud
Regelmatig stofzuigen met een speciaal meubelmondstuk. Gebruik bij vlekken altijd een zachte, schone doek en wrijf niet maar dep met deze doek op de vlek. Laat bij twijfel de vlek verwijderen door een professionele meubelreiniger.

Showroom
Wil je de poef komen bekijken? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Hilversum. Hier hebben we ook een staal van de stof beschikbaar die meegenomen kan worden.Maak gemakkelijk een afspraak in onze online agenda.