Materiaal

Filter op prijs

Games

Je woonkamer is niet compleet zonder stijlvolle accessoires die van je huis een thuis maken. Niet alle accessoires zijn puur ter decoratie: deze spellen zijn bijvoorbeeld niet alleen decoratief, maar ook gemaakt om te gebruiken.

Bij wie gooi jij binnenkort hoge ogen met deze prachtige luxe spelletjes?

Luxe spelletjes: een prachtige collectie

De luxe games die je bij Premium Luxury vindt, vormen geen standaard assortiment dat je ook bij de interieurzaak op de hoek vindt. Wij selecteren onze spellen handmatig en spelen tijdens dit proces eerst zelf een potje met de luxe games die wij overwegen op te nemen in ons assortiment. Alleen de spellen waar wij zelf van onder de indruk zijn, nemen we op in ons assortiment.

Enkele voorwaarden waar onze spellen aan moeten voldoen:

  • Luxe uitstraling en de bijbehorende luxueuze touch and feel
  • Spelstukken die goed in de hand liggen en tegen een stootje kunnen
  • Goed uitgedachte opbergmethode die past bij de uitstraling van het spel

Exclusieve decoratie games die de aandacht trekken

Het leuke aan onze luxe spellen is dat ze ook stijlvolle aandachtstrekkers zijn in iedere woonkamer. Krijg je vrienden over de vloer, dan oogsten onze luxe spellen vrijwel altijd bewondering. Ze zien er daarnaast uitnodigend uit: je bezoek zal graag op je aanbod ingaan om bijvoorbeeld een potje schaak of backgammon te spelen.

Welke van de luxe spelletjes kies jij?

Uit onze luxe spelletjes is het moeilijk kiezen. Ons advies: kies voor het spel dat je het liefst speelt. Dan heb je er niet alleen plezier van door ernaar te kijken, maar ook regelmatig als je een potje speelt. Je beleeft dan het meeste plezier aan je aankoop.

Je hebt bij ons de keuze uit de volgende exclusieve decoratie games:

Tevens hebben wij handige opbergboxen in stijl in het assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld je scoreblok en een pen altijd bij de hand, maar buiten zicht. De opbergboxen hebben de vorm van een dobbelsteen en zijn uitgevoerd in zwart Limoges porselein met gouden stippen of in goudkleurig, geborsteld messing.

In trek: ons luxe schaakbord

Van al onze luxe spelletjes is ons marmeren schaakspel misschien wel het populairste artikel. Het luxe schaakbord is gemaakt van verfijnde materialen: marmer is op prachtige wijze gecombineerd met Makassar ebbenhout uit Indonesië en 24 karaat goud. Het luxe schaakbord en de strakke schaakstukken zijn volledig met de hand gemaakt.

Het design schaakspel is een pareltje in ons assortiment luxe games en biedt in het schaakbord opbergvakken voor de schaakstukken. Het is echter lang niet altijd nodig om de schaakstukken op te bergen: dit luxe schaakbord is zo mooi dat je het gerust kunt laten staan als decoratie in je woon- of eetkamer.

Luxe games: bijpassende accessoires voor op tafel

Wil je de stijl van je luxe spel terug laten komen op andere plekken in je interieur? Bekijk dan ook zeker onze andere exclusieve woonaccessoires. Terugkerende thema’s in onze collectie zijn bijvoorbeeld goud en crocoprint. Wij werken uitsluitend met luxueuze materialen met een rijke uitstraling en een geraffineerde afwerking. Denk daarbij ook aan merken zoals Eric Kuster.

Je design schaakspel of handgemaakte backgammon bord is bijvoorbeeld prachtig te combineren met onze onderzetters, boxes of interieur parfums.