Afmetingen

Filter op prijs

Spiegels

Hoe je je interieur een extra luxueuze, exclusieve uitstraling geeft? Met spiegels! Een spiegel aan de wand laat een ruimte groter lijken en weerkaatst licht, waardoor een mooi ingerichte ruimte er extra indrukwekkend uitziet. Grote spiegels versterken dit effect nog.

Premium Luxury heeft een prachtig assortiment zorgvuldig geselecteerde design spiegels. Welke van onze luxe spiegels siert binnenkort jouw muren?

Vind de mooiste design spiegels bij Premium Luxury

Het assortiment moderne spiegels van Premium Luxury is goed te overzien. Een spiegel wordt namelijk niet zomaar in ons assortiment opgenomen: Premium Luxury staat voor een verfijnde, elegante stijl en kiest zijn gehele collectie luxe woonaccessoires met zorg uit. Dit levert een assortiment op dat heel duidelijk een moderne, luxueuze woonstijl uitstraalt. Ook onze spiegels passen binnen de exclusieve stijl die Premium Luxury uitdraagt: bij ons geen eenvoudige, puur praktische spiegels, maar enkel aparte spiegels die op geraffineerde wijze je interieur een chique uitstraling geven.

Moderne spiegels: zo verwerk je ze in je interieur

Een spiegel is allang niet meer alleen een functioneel interieuritem voor in de badkamer. Met een moderne spiegel kun je alle kanten uit.

Design spiegels in de woonkamer

Is je woonkamer je ‘pronkzaal’? Zet dan een goed gekozen spiegel in om het effect te versterken! Hang bijvoorbeeld een mooie spiegel naast de bank of zet er een op de schoorsteenmantel. Let ook op je verlichting: een lamp die direct op de spiegel schijnt, zorgt vaak voor een storend effect. Een spiegel die indirect licht vangt, is juist prachtig.

Een grote spiegel achter je rijk versierde kerstboom geeft ook een indrukwekkend effect: de kamer vult zich met nog meer kerstsfeer, de lampjes in de boom krijgen extra nadruk en de hoeveelheid luxueus ingepakte pakjes op de vloer verdubbelt zich.

Aparte spiegels: prachtig voor in de hal

Zet gelijk de toon in de hal door te kiezen voor een exclusieve, aparte spiegel. Deze laat je hal groter lijken en geeft je woning dus direct bij binnenkomst een ruimtelijke indruk. Heb je een ruime hal, dan is het ook prachtig om je grote spiegel niet op te hangen, maar tegen de muur aan te laten leunen. Je kunt de spiegel zo ook direct gebruiken als passpiegel en steeds als je de deur uitgaat je looks checken, van top tot teen.

Luxe spiegel in de slaapkamer

Een luxe spiegel in de slaapkamer geeft je slaapkamer die moderne uitstraling: je wordt wakker in een fijne ruimte die baadt in het licht, doordat je grote spiegel het daglicht weerkaatst dat door de kier in je gordijnen valt.

Populair: de Eric Kuster spiegel of spiegel met spiegelrand

Ben je op zoek naar chique glamour? Dan is de spiegel met spiegelrand iets voor jou! Zo’n spiegel wordt ook wel een Eric Kuster spiegel genoemd, want het is Eric Kuster die dit type luxe spiegel op de kaart zette.

De Eric Kuster spiegel heeft een spiegelende rand die iets naar voren helt, wat een in spiegellijst ingelijste spiegel als uitkomst heeft. De spiegel met spiegelrand van Premium Luxury, de spiegel Berlin, is verkrijgbaar in uiteenlopende maten: een XL-variant, een versie die ontworpen is voor in de hal, een vierkant exemplaar en een rechthoekige variant.

Daarom kies je voor Premium Luxury

  • Zorgvuldig samengestelde collectie die gemakkelijk te combineren is
    De collectie van Premium Luxury bestaat uit zorgvuldig geselecteerde woonaccessoires en luxe meubels. Vrijwel alle items in onze collectie passen bij elkaar, wat shoppen bij Premium Luxury gemakkelijk maakt: je hult moeiteloos je interieur in een moderne stijl en maakt van je huis een luxury residence.
  • Kwalitatieve en tijdloos elegante producten
    Als je op zoek bent naar moderne klassiekers, dan zit je bij Premium Luxury goed. Onze producten zijn stijlvol en niet trendgevoelig: ook volgend jaar en over vijf jaar staan ze nog voor finesse en elegantie.
  • Excellente service en snelle communicatie
    Premium Luxury staat voor persoonlijke service. We helpen je graag en staan steeds voor je klaar. Heb je een vraag over een product of twijfel je over hoe je een bepaalde luxe spiegel in jouw interieur kunt opnemen? We staan je graag te woord! Neem gerust contact met ons op.

Exclusieve spiegels van Premium Luxury in het echt bekijken

Onze collectie design spiegels moet je eigenlijk in het echt zien om te beoordelen hoe mooi ze zijn. Je bent daarom van harte welkom in de showroom van Premium Luxury in Hilversum. De showroom is een geheel in stijl ingerichte woning waarin je de gehele collectie van Premium Luxury terugvindt.

Onze showroom is geopend op afspraak. Maak je afspraak online en kom binnenkort onze exclusieve spiegels bewonderen!