Eric Kuster: wij zijn dol op de stijl van deze architect

Bij Premium Luxury is de Nederlandse interieurarchitect Eric Kuster één van onze favorieten. Zijn luxe, elegante en exclusieve stijl sluit goed aan bij onze luxe interieurwebshop. Wat de Eric Kuster stijl zo uniek maakt? Zijn oog voor detail: alles klopt van kop tot teen.

Eric Kuster (1966)

De carrière van Kuster begon als een directeur van een textielfabrikant in 1989. Hier begon hij met het aanbieden van high-end meubels en textiel waardoor het al snel een adres werd voor bekend Nederland. In 2005 lanceerde hij zijn eerste collectie onder zijn eigen merk met de hand gemaakt meubilair. Sindsdien is Eric Kuster niet meer weg te denken uit de interieurwereld en is zijn unieke stijl geliefd over de hele wereld.

Eric Kuster stijl

Ook bij Premium Luxury hebben we een voorliefde voor de luxe Eric Kuster stijl. Hij maakt high-end meubels in de zogeheten Metropolitan Luxury stijl. Een Eric Kuster interieur heeft de perfecte balans tussen glamorous en klassiek en dat tot in de detail nauwkeurig. Bij Eric Kuster gaat om het balanceren van extremen. Zo maakte hij ooit een bank vol met Swarovski stenen, en als dat geen luxe is.

header pouffes
Iconic Elegance interieur

Eric Kuster interieur bij Premium Luxury

Bij Premium Luxury vind je exclusief design van een eigentijdse luxe. De Eric Kuster stijl sluit hier naadloos op aan. Omdat we alleen kiezen voor producten van de hoogste kwaliteit, kun je ook voor een Eric Kuster interieur terecht bij Premium Luxury.

Eric Kuster accessoires

Ben je op zoek naar elegante Eric Kuster accessoires? Dan ben je bij Premium Luxury aan het juiste adres. Hier vind je exclusieve woonaccessoires zoals design onderzetters en heerlijk geurende interieurparfums.

Eric Kuster meubels

Naast accessoires, kun je bij Premium Luxury ook hoogstaande Eric Kuster meubels vinden. Deze meubels zijn exclusief en op en top glamorous. Zo hebben we een indrukwekkend aanbod aan salontafels, pouffes en hockers die allemaal passen bij de elegante stijl van Eric Kuster waar we bij Premium Luxury zo dol op zijn.